Openingstijden

Let op: onze reguliere openingstijden zijn 09:00-17:30.  Op zaterdag is de locatie Oudewater (Hekendorperweg 43) geopend van 11.00-13.00 uur en dan ook telefonisch te bereiken (alleen op 0348-563940). Afspraken kunt u telefonisch maken tijdens reguliere openingstijden. Buiten deze tijden belt u in de spoed. We verzoeken u dan ook de spoedlijn alleen te bellen in geval van nood.

Hulp door uw eigen praktijk

Wij verzorgen de spoeddienst tijdens avond/nacht, weekends en feestdagen voor landbouwhuisdieren en paard met dierenartsen van onze eigen praktijk. Gezelschapsdieren zoals honden en katten verwijzen we in de spoed door naar het Evidensia dierenziekenhuis in Nieuwegein 030- 202 70 70. Daarmee kunnen we de meest optimale zorg voor uw dier garanderen. Indien er in de spoed extra onderzoeken, operaties of opname van uw dier nodig zijn, kan dit allemaal verzorgd worden. Er is in het dierenziekenhuis dag en nacht aandacht en zorg voor uw dier beschikbaar.

Waar kan ik terecht bij spoed?

De telefoonnummers van andere vestigingen worden allen automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts. De dierenarts komt bij spoedgevallen van landbouwhuisdieren en paard bij u thuis.

evidensia-dierenzienhuis-logoBij spoedgevallen met uw hond kat of konijn wordt u doorverbonden met het Evidensia dierenziekenhuis in Nieuwegein
spoed

Openingstijden zaterdag

Op zaterdag tussen 11:00 en 13:00 in vestiging Oudewater (Hekendorperweg 43) geopend! Wij zijn dan voor de gezelschapsdieren uitsluitend telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer van de kliniek in Oudewater: 0348-563940. U kunt medicijnen en voer ophalen, u kunt ons bellen met vragen of een afspraak maken.hond en kat pexels